Skip to content
Știri locale Tulcea

Tulcea: Flux de vaccinare deschis în zona industrială a municipiului

Inquam Photos/Octav Ganea

Autorităţile tulcene au deschis, miercuri, un flux de vaccinare anti COVID-19 la combinatul de alumină, aflat în zona industrială a municipiului, iar medicii susţin că procesul de imunizare a decurs excelent.

Pentru acţiunea din zona industrială a municipiului Tulcea a fost detaşată o echipă mobilă a centrului „Daniel Pohariu”, iar până în prezent nu au fost semnalate efecte adverse severe.

„Pentru acţiunea care a început astăzi (miercuri – n.r.), au fost detaşaţi doi medici, unul dimineaţa şi unul după-amiază, şi două asistente pe ture, dar şi un registrator care i-a însoţit pe tot parcursul zilei. Vaccinarea a decurs mult mai bine decât ne-am fi aşteptat”, a declarat, pentru AGERPRES, medicul Amalia Manolescu, coordonatorul centrului de vaccinare „Daniel Pohariu”.

Acţiunea de vaccinare a circa 350 de angajaţi ai combinatului de alumină şi a familiilor acestora va continua zilele următoare. Ea a fost pregătită de săptămâna trecută de Instituţie Prefectului Tulcea şi Direcţia de Sănătate Publică, iar potrivit prefectului Marcel Ivanov, un flux similar ar putea fi deschis şi pe platforma şantierului naval.

Până miercuri, în judeţ au fost imunizate 45.829 de persoane, dintre care 15.497 au primit şi rapelul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *