Skip to content
Știri locale Tulcea

Tulcea: Un complex turistic încearcă să atragă şi iarna turişti în Deltă cu sejururi pentru detoxifiere

romaniasalbatica.ro

Un complex din Delta Dunării le oferă turiştilor sejururi pentru detoxifiere de la cinci până la zece zile, fiind prima ofertă de acest fel pentru zonă, noul produs turistic încercând să atragă vizitatori în Deltă şi pe durata iernii.

Reprezentanta Asociaţiei de Management a Destinaţiei Turistice Delta Dunării (AMDTDD), Corina Davidov, a declarat pentru AGERPRES că produsul turistic este disponibil la un resort de cinci stele din satul Crişan.

„Alături de centrele SPA care se află la Sfântu Gheorghe, Crişan, Tulcea, detoxifierea se adresează unei categorii speciale de turişti. Aceste două produse îmbogăţesc oferta deja existentă turistică tradiţională din Deltă, plimbări pe canale, pescuit, birdwatching, gastronomia deltaică atât de gustoasă”, a afirmat reprezentanta AMDTDD.

Potrivit specialiştilor complexului turistic, Delta Dunării este cel mai potrivit mediu pentru detoxifiere, aici neexistând poluarea din marile oraşe care afectează procesul iniţiat de medici.

„La finele detoxifierii, toţi clienţii pot simţi că nu mai sunt obosiţi, că au mai multă energie. Îi învăţăm, de asemenea, cum să mănânce şi să bea corect şi de ce este important sportul”, a declarat reprezentantul complexului turistic, Mustafa Ayca.

Cu o experienţă de 11 ani în acest domeniu, Mustafa Ayca a menţionat că lucrează de aproape patru ani în România şi că a decis deschiderea centrului din Deltă după ce a realizat beneficiile acestei zone naturale.

„Am venit aici, în Deltă, pentru că este o zonă liniştită, iar detoxifierea este importantă nu doar pentru corp, ci şi pentru minte, iar din acest punct de vedere centrul este cel mai bun loc pentru acest proces”, a menţionat Mustafa Ayca.

În timpul programului, clienţii au acces la analize medicale efectuate de doctori, şedinţe de fitness, aquagym, meditaţii şi masaj, precum şi la o dietă cu sucuri naturale.

Costul unui pachet all-inclusive de cinci zile de detoxifiere la complexul din Crişan este de 555 de euro de persoană, iar cel de 10 zile poate să ajungă la 1.111 euro.

În această perioadă, majoritatea unităţilor de cazare din Delta Dunării sunt închise, relatează Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *