Skip to content
Politică

Tumoră malignă extrem de rară, operată în premieră la Spitalul Sanador

psnews.ro

Citiți, în cele ce urmează, despre o tumoră malignă extrem de rară care a fost operată în premieră la Spitalul Sanador.

Luna aceasta, a avut loc în premieră la Spitalul Sanador o intervenție de extirpare a unei tumori maligne (leiomiosarcom) din vena cavă inferioară (LVCI) a unei paciente de 65 de ani. Intervenția chirurgicală este una de mare complexitate, LVCI fiind un tip de tumoră malignă extrem de rară a sistemului venos, respectiv a spațiului retroperitoneal. Datorită localizării sale, simptomatologia este tardivă și relativ săracă, astfel încât aceste tumori sunt diagnosticate doar în stadii avansate, cu volum tumoral important și invazia structurilor de vecinătate. Operația a decurs normal, evoluția pacientei este favorabilă, iar reușita se datorează într-o mare măsură echipei medicale de înalt profesionalism, cât și dotării ultraperformante a blocului operator și terapiei intensive, potrivit unui comunicat trimis marți PSnews.ro.

 

Citiți mai jos mărturiile unor pacienți operați la Sanador:

„Am fost supusă unei intervenții de înlocuire valvă aortică și înlocuire de valvă tricuspidiană. Am ajuns la Spitalul SANADOR după mai multe internări în spitalele de stat, în urma cărora nu mi s-a pus un diagnostic clar. La SANADOR am fost foarte mulțumită de confort. Mâncarea este de bună calitate. Personalul este foarte drăguț și se comportă impecabil. Aș dori să mulțumesc doamnei Dr. Pampu și domnului Dr. Rurac, precum și personalului de la terapie intensiva și celui de la etajul 7. Pe viitor imi doresc să duc o viață mai echilibrată și voi recomanda cu plăcere Spitalul SANADOR”. (Constanța A.)

„Despre SANADOR am citit pe internet. Am fost supusă unei intervenții de protezare de șold. Operația a decurs în condiții extraordinar de bune, m-am simțit bine și în siguranță. Doresc să mulțumesc domnului Dr. Cordin Huszar și tuturor infirmierelor și asistentelor. Următoarea vizită va fi de plăcere”. (Marinela C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *