Skip to content
Politică

Tupeu de baron. Oprișan, către un director, de față cu Dăncilă: Să nu mă mai contrazici niciodată!

monitorulvn.ro

Vedeți mai jos o mostră de tupeu al unui baron local. Este vorba despre președintele PSD al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, care l-a admonestat pe un director chiar de față cu premierul Viorica Dăncilă și ministrul Agriculturii, Petre Daea.

S-a întâmplat zilele trecute, când guvernanții au fost prezenți la inaugurarea unei părți din Canalul Siret-Bărăgan, început de Nicolae Ceaușescu, scrie Recorder.ro.

Investiția s-a ridicat la 1 milion de lei, lucrarea deservind 3.000 de hectare de teren agricol.

Dincolo de discursurile sărbătorești ale tandemului Dăncilă-Daea, la un moment dat ia cuvântul Florin-Ionuț Barbu, directorul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare (ANIF), care s-a contrazis cu Marian Oprișan în legătură cu unele aspecte tehnice ale terenului.

Iată dialogul dintre cei doi (urmând ca videoreportajul să îl găsiți AICI):

„Florin-Ionuț Barbu: Este pentru prima dată când am pompat. Acum două zile am pompat apă. Pot să vă spun că acest canal a supt undeva la 20.000 de metri cubi. Prima dată când am băgat, era însetat, nu a avut niciodată apă pe el.

Petre Daea: Nu a funcționat niciodată. Terenul nu s-a așezat între timp.

Florin-Ionuț Barbu: Dar în 48 de ore el se stabilizează.

Marian Oprișan: A avut odată, când s-au făcut probe.

Florin-Ionuț Barbu: N-a ajuns niciodată aici. Niciodată. Probele au fost numai în gol.

Marian Oprișan (ceva mai târziu, chemându-l deoparte pe șeful ANIF): Dom’ director… Să nu mă mai contrazici niciodată, ai înțeles? S-au făcut probe pe canal… da?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *