Skip to content
Politică

Tupeu de primar interimar: întrebat despre mita electorală, edilul Sectorului 2 anunţă că vor urma şi altele

Tupeu de primar interimar: întrebat de mita electorală, edilul Sectorului 2, PSD-istul Mihai Mugur Toader, anunţă că vor urma şi altele.

Politicianul (care candidează, acum, pentru Primăria Sectorului 2) a fost prezent, vineri după-amiază, în studioul Realitatea TV, unde a fost întrebat despre incidentul de zilele trecute, când Direcţia de Asistenţă Socială din instituţia pe care Toader o conduce acum interimar a împărţit diverse pachete către părinţii şi copiii prezenţi la un eveniment. Despre această acţiune filmată cu camera ascunsă PSnews.ro a scris mai jos.

CITIŢI ŞI: Scandal imens: mită electorală în Sectorul 2 EXCLUSIV (VIDEO)

„Haideţi să o luăm de la început. Aţi spus că Primăria a organizat un spectacol. Nu: Primăria nu a organizat niciun spectacol duminică, de Ziua Internaţională a Familiei. A fost un spectacol prezentat de copii din centrele noastre, centrele care sunt în girja Direcţiei Generale de Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială, la iniţiativa acestei instituţii care este în subordinea nu a Primăriei, ci a Consiliului Local, într-un spaţiu, centru de activităţi recreative şi educaţionale, «Sfântul Pantelimon». Nu a fost vorba de absolut nici măcar un singur cuvânt să se refere la campania electorală, la mine, ca şi candidat. Deci absolut niciun cuvânt. Iar oamenii de bună-credinţă care au fost acolo pot depune mărturie”, a declarat Mihai Mugur Toader.

Primarul interimar a precizat că acele cadouri au fost „pentru copiii care au participat acolo, la acel eveniment”.

„Ziua Internaţională a Familiei de 11 ani se desfăşoară sub acelaşi tip. Sunt primar interimar şi nu pot efectiv să-mi iau concediu în perioada asta, să mă duc şi să stau ascuns în alt sector. Vreau să completez şi aş pune o întrebare: tot în campania electorală, va fi Ziua Copilului. Avem sigur cei mai mulţi copii defavorizaţi din Bucureşti, cele mai multe centre de zi şi permanente”, a mai spus Toader.

Viceprimarul cu atribuţii de primar a precizat că pe 1 iunie (de Ziua Copilului) va face la fel, chiar dacă această zi pică în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale.

„Ce să fac? Să mă duc la ei şi să le spun: «Bine, hai: ia spune tu o poezie şi eu îţi dau cadou pe 8?» Haideţi să acceptăm (şi accept) că poate nu am fost atât de precaut, dar există un capitol special bugetat, care se numeşte: «cadouri pentru copii»”, a menţionat Mihai Mugur Toader.

Nu în ultimul rând, primarul interimar a afirmat că îl cunoaşte pe cel care a filmat cu camera ascunsă pachetele împărţite săptămâna trecută, dând de înţeles că îi va face plângere penală pentru „inducere în eroare a organelor judiciare”.

1 comentariu la “Tupeu de primar interimar: întrebat despre mita electorală, edilul Sectorului 2 anunţă că vor urma şi altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *