Skip to content
Politică

”Tupeu demn de un premiu pentru sociopatie”. Cristian Ghinea, făcut praf de un fost secretar de stat în Guvernul Cioloș

Facebook/Cristian Ghinea

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în Guvernul Cioloș și fost membru USR, îi răspunde dur lui Cristian Ghinea, care-l acuzase că, prin postările sale, compromite partidul. ”Am ignorat în trecut mârlăniile domnului Ghinea nu de alta dar cât am lucrat cu el a dovedit că e un om inteligent și harnic deși coleric și un bully (dacă i se permite). Am sperat că e bine intenționat. Am mai fost bou în trecut și sigur o să mai fiu”, scrie Valeriu Nicoale.

Postarea integrală:

”Faptul că Ghinea mă acuză de kompromat împotriva lui Drulă și Botoș pentru că l-am „acuzat” pe primul că vine dintr-o familie bogată și pe al doilea că nu și-a publicat CV-ul este stupefiant și împinge în derizoriu kompromatul împotriva Emiliei Sercan. Am ignorat în trecut mârlăniile domnului Ghinea nu de alta dar cât am lucrat cu el a dovedit că e un om inteligent și harnic deși coleric și un bully (dacă i se permite). Am sperat că e bine intenționat. Am mai fost bou în trecut și sigur o să mai fiu.

Ghinea își imaginează cu un tupeu demn de un premiu pentru sociopatie o grămadă de lucruri pe care nu le-am scris că doar așa se poartă la cel mai „democratic și european partid”. Mă face „megaloman” (Ghinea cel deloc obsedat de funcții, privilegii și glorie, omul care a dovedit repetat că ar face orice să iasă în față cel care l-a scos afară din partid pe Nicușor Dan și a ajutat enorm la demisia lui Dacian Cioloș), mincinos (într-o postare în care el minte repetat), că aș avea obsesii (într-o postare în care atacă repetat pe cei care îl întreabă de CV-ul nepublicat al lui Botoș că ar fi „martorii lui Nicolae”). Asta după ce pe grupul intern al USR controlat de Ghinea au fost publicate două chestii super slinoase, chipurile „preluate”, incredibil de stupide și pline de minciuni (inclusiv că as fi negociat cu PSD pentru o poziție la Europarlamentare) urmate de comentarii rasiste nesancționate. Ei cu tupeul lui de atotștiutor, părintele autobuzelor din partid, Ghinea îmi cere mie să prezint scuze USR-ului pentru „acuzații”. Scuză toate prostiile astea scriind că aș fi un competitor. Nu sunt și nici nu mă interesează să fiu. Cred în multe din valorile pe care a fost construit USR-ul dar conducerea actuală a USR-ului și în special domnul Ghinea dovedesc că sunt toxici pentru partidul în care am crezut. Și e super ironic că același Ghinea se poziționează ca adversarul AUR-ului. Nu am vrut să scriu cele de mai sus pentru că sunt o mulțime de oameni de toată cinstea în USR care vor fi indirect afectați de postarea asta. Lor îmi cer sincer scuze dar am încercat să-l sun pe domnul Ghinea pentru a evita acest lucru. Nu mi-a răspuns și nici nu m-a sunat înapoi ca orice politician european și deschis la dialog.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *