Tupeu marca USR. Încă o dovadă că minciuna are picioare scurte. Realitatea despre Centura Metropolitană a Clujului

Inquam Photos/Saul Pop

Pe modelul este mai ușor să critici decât să construiești, președintele USR, Cătălin Drulă, vorbește despre centura metropolitană a Clujului, dar uită să amintească că formațiunea pe care o conduce este cea care a scos Centura Metropolitană a Clujului din PNRR. De asemenea, tot USR a tăiat aproape toți banii pentru metroul de la Cluj.

Reamintim că Centura Metropolitană a Clujului a fost introdusă în PNRR de către miniștrii PNL Lucian Bode și Marcel Boloș. Administrația liberală de la Cluj a reușit să obțină o nouă finanțare pentru Centura, iar pe 24 mai vor începe lucrările la primul tronson al Centurii Metropolitane a Clujului. Este vorba despre tronsonul Florești-Cluj, ruta de transport cea mai aglomerată din România.

Devine tot mai evident că USR a dezamăgit pe linie, inclusiv dacă vorbim de administrațiile locale pe care le-a condus în această perioadă. Fie că vorbim de Brașov, Timișoara, Bacău ori Sectorul 1 al Capitalei – oamenii sunt total nemulțumiți de activitatea primarilor USR.  Scandaluri nesfârșite, contracte suspecte, servicii publice jalnice – asta este de fapt amprenta USR asupra administrației locale românești.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: