Skip to content
Politică

Turcan: Amenințările cu moțiunea de cenzură nu ne fac să dăm înapoi

Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Raluca Turcan subliniază că „ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei” nu îi vor face pe liberali să dea înapoi.

Reacţia ei vine după ce, joi, Cabinetul Orban şi-a angajat răspunderea în faţa Legislativului pe trei proiecte de lege diferite.

„Am pus astăzi în Parlament mandatul pe masă pentru a oferi soluţii la problemele urgente ale ţării. Angajarea răspunderii este cea mai bună cale pentru a preveni un blocaj periculos în Justiţie, pentru a garanta transportul copiilor care fac naveta la şcoală şi pentru adoptarea bugetului pe anul 2020. Guvernul a acceptat şi o parte dintre amendamentele depuse de parlamentari la aceste proiecte de lege”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea precizează că a fost abrogată OUG 51/2019 privind transportul intrajudeţean, iar „autorităţile sunt obligate să asigure transportul între localităţi pentru ca elevii să nu mai fie nevoiţi să stea la ocazie ca să facă naveta la şcoală”.

„Ameninţările cu moţiunea de cenzură venite din partea Opoziţiei nu ne fac să dăm înapoi. Suntem aici ca să guvernăm şi să dăm soluţii. Nu ne agăţăm de funcţii şi facem ceea ce ştim că este bine şi corect. Sperăm ca procedura parlamentară să fie parcursă cât mai rapid, astfel încât legile pe care ne-am angajat răspunderea să intre cât mai repede în vigoare”, mai spune vicepremierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *