Skip to content
Politică

Turcan, amuzată de războiul din PSD: Își afișează propriile nerealizări și minciuni

puterea.ro

Președintele interimar al PNL crede că lupta internă din PSD și gafele comise de guvernanți forțează liderii formațiunii aflată la putere să își dea arama pe față.

Pentru deputatul PNL, vânătoarea de țapi ispășitori declanșată de Dragnea nu face decât să scoată la iveală contraperfomanțele actualei guvernări, iar folosirea Gabrielei Firea pe post de armă de atac a șefului de partid pune și  mai mult în evidență lipsa de eficiență a Primarului Capitalei.

„Vedem la PSD o întrecere în a găsi țapi ispășitori. Au și de ce. Balonul cu minciuni s-a spart. Contraperformanțele guvernării s-au ținut lanț. Măsurile promise sunt încălcate una câte una.

Premierul comite doar tăceri prelungi și grimase ca în comediile bufe când e întrebat, insistent, dacă se mai respectă programul de guvernare. La rândul său, primarul general al Capitalei, în lipsa unui obiectiv semnificativ îndeplinit după un an de mandat, dă vina pentru o parte a nerealizărilor în direcția propriului guvern și a premierului coleg de partid”, remarcă Raluca Turcan într-o postarede pe pagina sa de Facebook.

Președintele interimar al liberalilor susține că nu este interesată de războiul intern din PSD, dar că se impune o demontare a minciunilor și devoalarea incompetenței pentru o minimă igienă a spațiului public.

”Îi încurajăm, de aceea, pe liderii PSD să continue să-și pună pe tarabă propriile nerealizări și minciuni. Este singurul lucru bun pe care l-au făcut de când au venit la putere”, mai spune Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *