Skip to content
Politică

Turcan, către consilierii judeţeni: Misiunea este aceea de a face bine Sibiului şi nu partidelor

Raluca Turcan Facebook/Guvernul României

Vicepremierul Raluca Turcan a transmis consilierilor judeţeni din Sibiu să aibă demersuri în interesul cetăţenilor oraşului şi nu al partidelor. Ea i-a asigurat de sprijinul Guvernului în proiectele care vor ajuta la dezvoltarea municipiului.

Stimată doamnă preşedintă,  vă felicit pentru câştigarea celui de-al doilea mandat şi o spun nu cu satisfacţia liderului de partid, ci cu bucuria omului care a văzut că sibienii apreciază performanţa. Vă felicit doamnelor şi domnilor consilieri pentru mandatele dumneavoastră.

Sibienii v-au arătat încredere, iar  prezenţa mea astăzi aici , că reprezentant al Guvernului României,  îmi doresc să transmită  nu doar respectul  firesc faţă de votul oamenilor, ci şi garanţia parteneriatului pe care Executivul  şi Consiliul Judeţean Sibiu l-au construit în ultimele luni. Doamnelor şi domnilor, sunteţi reprezentanţii sibienilor.

Vi s-a dat o misiune  şi dacă veţi merge în  Bradeni, la Sacadate,  la Loamnes, sau în oricare parte a acestui judeţ veţi primi confirmarea că misiunea este aceea de a face bine Sibiului şi nu partidelor.  Vă îndemn, deci, la construcţie”, a declarat Raluca Turcan joi la Sibiu.

Ea a adăugat că toată lumea trebuie să dialogheze şi să găsească soluţiile cele mai potrivite pentru Sibiu în consiliul judeţean, indiferent de culoare politică pe care o au.

„Doamna Daniela Cîmpean a câştigat preşedinţia şi a făcut-o promovând proiecte, asumându-şi  investiţii şi cultivând dialogul. Va invit să faceţi, cu toţii,  aceleaşi lucruri.

Trebuie să recunosc că mă bucură structura politică a acestui mandat al Consiliului Judeţean.Sunteţi 19 consilieri PNL, 5 PSD, 5 FDGR, 4 USR . Dar mai important decât a fi liberali, pesedişti, fedegeristi sau useristi este să fiţi 33 de sibieni.

Vă mulţumesc şi vă asigur de toată colaborarea din partea Guvernului Romnaniei, va reconfirm sprijinul nostru pentru toate marile proiecte, faţă de toate iniţiativele care conduc la mai bine pentru Sibiu”, a mai spus Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *