Skip to content
Politică

Turcan: De astăzi începe al doilea mandat al preşedintelui României, Klaus Iohannis. Dragi români de oriunde aţi fi, haideţi să facem România bine!

Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că anul 2019 trebuie să rămână ”anul de cotitură în istoria noastră”, iar ziua de 21 decembrie – în care preşedintele Klaus Iohannis a depus jurământul pentru al doilea mandat – trebuie să fie ”ziua renaşterii noastre naţionale”. ”Dragi români de oriunde aţi fi, haideţi să facem România bine!”, a scris Turcan pe Facebook.

„De astăzi începe al doilea mandat al Președintelui României, Klaus Iohannis.

Președintele pe care l-au ales românii în număr atât de mare ne-a chemat pe toți să facem un legământ unii față de ceilalți. Să facem un legământ că ne vom sprijini unii pe ceilalți, că vom fi uniți, oriunde ne vom afla, pentru că suntem, de fapt, o mare familie. Suntem uniți de dragostea de țară și dorim să o transformăm din temelii.

Da, anul 2019 trebuie să rămână anul de cotitură în istoria noastră, iar ziua de 21 decembrie – ziua renașterii noastre naționale.

Începem să reconstruim România normală, în care Justiția să fie independentă și în care instituțiile să lucreze pentru oameni. Începem o nouă etapă și trebuie ca fiecare dintre noi să-și facă treaba conștiincios și dedicat.

Dragi români de oriunde ați fi, haideți să facem România bine!”, a scris Raluca Turcan pe pagina sa de facebook.

Klaus Iohannis, reales pentru un nou mandat de cinci ani, a depus jurământul pentru al doilea mandat ca preşedinte într-o şedinţă solemnă a Plenului Parlamentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *