Skip to content
Politică

Turcan demască manevrele tandemului Dragnea-Nicolae: Să le solicite angajament scris!

hotinfo.ro
" "

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, demască manevrele tandemului PSD Liviu Dragnea-Șerban Nicolae din scandalul momentului.

Într-un status publicat marți pe Facebook, liberala susține că liderul PSD, Liviu Dragnea, „continuă o strategie duplicitară în privința grațierii corupților, aceeași ca și atunci când spunea că nu știe nimic despre OUG 13”. În acest context, Turcan vrea ca Dragnea să îi ceară lui Nicolae retragerea proiectului de lege vizând grațierea sau să le solicite senatorilor PSD un angajament „scris și nominal” că nu vor vota amendamentele șefului lor de grup.

" "

Redăm mai jos mesajul integral al Ralucăi Turcan:

„Nu cred în buna-credință a președintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru că ne-a dat până acum suficiente motive. Prin urmare, nu cred nici ceea ce susține dnul Dragnea referitor la amendamentele liderului senatorilor PSD, Șerban Nicolae, respectiv că nu ar fi fost consultat în privința acestora ori nu ar fi avut cunoștință despre intenție.

Ceea ce cred, însă, este că Liviu Dragnea continuă o strategie duplicitară în privința grațierii corupților, aceeași ca și atunci când spunea că nu știe nimic despre OUG 13. Este un comportament identic cu cel pe care îl afișa și în privința ridicării imunității unor parlamentari: declarativ susținea una, la vot PSD proceda invers. Nu-și imaginează nimeni că Liviu Dragnea nu știa intenția de vot a colegilor săi.

Prin urmare, dacă Liviu Dragnea vrea să fie crezut de cineva când se delimitează de amendamentele lui Șerban Nicolae, atunci să le solicite tuturor senatorilor PSD să își ia angajamentul scris și nominal că nu vor vota amendamentele șefului lor de grup. O altă soluție este să-i ceară lui Șerban Nicolae să-și retragă din proprie inițiativă amendamentele la Legea grațierii, astfel încât acestea să nu poată fi supuse votului în plenul Senatului”.

 

1 comentariu la “Turcan demască manevrele tandemului Dragnea-Nicolae: Să le solicite angajament scris!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *