Skip to content
Politică

Turcan explică susţinerea pentru Cîţu: Niciodată în ultimii 30 de ani, PNL nu a fost într-o poziţie mai bună să schimbe România

news.ro

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, consideră că „este nevoie de curaj în acţiunea politică pentru a produce o schimbare de substanţă în România„, explicând că din acest motiv a decis să îl susţină pe Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea PNL.

Un real exerciţiu democratic intern va da PNL energia si forţa necesare pentru a duce la bun sfârşit reformele aşteptate de români„, afirmă ea.

Este nevoie de curaj în acţiunea politică pentru a produce o schimbare de substanţă în România şi de aceea am decis să îl susţin pe Florin Cîţu în competiţia pentru conducerea Partidului Naţional Liberal. Sper să fie o competiţie politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniţi, toţi membrii PNL, în jurul direcţiei înainte pe care o decidem la Congres. Îi doresc succes lui Florin Cîţu şi îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid şi de la guvernare, le doresc şi ne doresc curaj, să facem ceea ce românii aşteaptă de la noi„, susţine Raluca Turcan, duminică, într-o postare pe Facebook.

Ea afirmă că, „niciodată în ultimii 30 de ani, PNL nu a fost într-o poziţie mai bună să schimbe România”. „Avem două trimestre de creştere economică, după o criză majoră de sănătate şi economică, pe care încă nu am depăşit-o complet. Avem banii europeni din PNRR şi un cadru de reforme pe care le-am început şi pe care, dacă găsim curaj să le ducem la capăt, am schimba ţara în bine, aşa cum nu a fost vreodată posibil în 30 de ani.

Avem parteneriatul cu preşedintele Iohannis şi toată susţinerea de la nivelul Uniunii Europene. Un real exerciţiu democratic intern va da PNL energia si forţa necesare pentru a duce la bun sfârşit reformele aşteptate de români„, adaugă Raluca Turcan.

Ludovic Orban şi Florin Cîţu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *