PSnews

Ultima Oră

Turcan îi bate obrazul Guvernului: Nu a făcut nimic concret pentru oameni

facebook.com

Deputatul PNL de Sibiu, Raluca Turcan, luni, într-o postare pe pagina personală de Facebook, a făcut o serie de precizări referitoare la poziția liberalilor în ceea ce privește moțiunea de cenzură înaintată de PSD și ALDE.

Astfel, liberalii, prin vocea Ralucăi Turcan, a anunțat că nu vor vota moțiunea, deși vor fi prezenți la vot.

”Vom fi prezenți la votul moțiunii de cenzură, dar NU o vom vota!

Nu suntem dispuși la complicități cu PSD! De niciun fel! Cu niciunul dintre autorii acestei sfidări naționale fără precedent!

Scandalul din interiorul PSD întărește FRAUDA de încredere de la alegeri a acestui partid! Au promis guvernare performantă și oferă șantaj între PSD-iști pe banii românilor. În acest moment au fost blocate fondurile pentru primării. Grindeanu însuși a întărit faptul că Ministerul Dezvoltării Regionale folosește bani publici pentru răfuieli politice.

Să fie foarte clar: Dragnea și Grindeanu cot la cot au girat OUG 6, 9 și 13. Amândoi au vrut să spele dosarele penale ale acoliților, să dea liber la furt din banii publici. 
Programul de Guvernare a fost doar praf în ochii românilor pentru alegeri.

Cu toate că au avut majoritate în Parlament, au avut propriul Guvern și susținere în teritoriu, nu au făcut nimic concret pentru oameni. Avem ZERO investiții în infrastructură. ZERO investiții în școli și spitale. ZERO absorbție din fondurile europene. Niciun program operațional finanțat din fondurile europene(2014-2020) nu a fost demarat. Tot ce au făcut au fost doar promisiuni că vor crește salariile când nu vor mai fi ei la guvernare.
Ponta și Grindeanu vs Dragnea și Vâlcov – acesta este războiul. Nu am auzit dezbateri pentru proiecte economice, construcții de autostrăzi, cumpărarea de vaccinuri sau manuale școlare”, scrie Raluca Turcan, pe pagina personală de Facebook.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi