Skip to content
Politică

Turcan, la 142 de ani de la înființarea PNL: Trebuie doar ca forțele să se unească

facebook.com

Raluca Turcan președintele interimar al Partidului Național Libera a vorbit, miercuri, despre situația actuală a partidului, dar și despre ce trebuie să facă partidul pentru a recupera încrederea electoratului de dreapta.

Turcan a fost prezentă la o conferință de presă care s-a desfășurat la Vila Floricia, fostă reședință a Brătienilor cu ocazia împlinirii a 142 de ani de la înființarea PNL.

Astfel, președintele interimar a spus că PNL are nevoie de oameni optimiști, curajoși, curați și muncitori din România.

„PNL este un partid puternic pe partea dreaptă a politicii românești, însă PNL trebuie să ajungă partidul în care să se regăsească toți oamenii optimiști, curajoși, curați și muncitori din această țară. Aș dori ca PNL să se consolideze în timp ca principala alternativă la PSD, pentru că PNL este un partid deopotrivă cu valori, cu principii sănătoase, dar și cu foarte mulți oameni de calitate. Trebuie doar ca forțele bune să se unească”, a afirmat  Turcan, potrivit Agerpres.

Președintele interimar al PNL a mai spus că liberalii de azi, trebuie să se transforme treptat în modele pentru cei care vin din spate.

„Un moment de o asemenea sărbătoare pentru PNL trebuie celebrat în fiecare zi, pentru că este un moment în care prețuim valorile, dar prețuim și performanța, rezultatele concrete ale unei activități politice pe care înaintașii noștri au avut-o în interes public. Mi-aș dori ca în viitor PNL să se poată mândri cu atâtea rezultate în folosul oamenilor, precum astăzi noi apreciem rezultatele și performanța înaintașilor noștri”, a spus Raluca Turcan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *