Skip to content
Politică

Turcan, noul lider al grupului PNL din Camera Deputaţilor SURSE

hotinfo.ro

Preşedintele interimar al Partidului Naţional Liberal (PNL), Raluca Turcan ar urma, potrivit unor surse citate de Mediafax.ro, să fie noul lider al grupului parlamentar PNL din Camera Deputaţilor, în timp ce Alina Gorghiu ar putea face parte din Biroul Permanent al Senatului.

Se pare că liberalii au căzut de acord ca în procesul de desemnare al liderilor de grup să ţină cont de experienţa parlamentară, rezultatul alegerilor, hotărând să evite cumulul de funcţii în actualul Legislativ, au declarat sursele citate.

Astfel, deşi Alina Gorghiu a fost vehiculată ca posibil lider al senatorilor PNL, surse din partid au precizat că aceasta s-a retras, pentru această funcţie fiind vehiculaţi recent senatorii Ion Popa, Iulian Dumitrescu şi Marius Nicoară.

Într-un stadiu iniţial al discuţiilor a fost vehiculată şi Iulia Scântei, senator de Iaşi, pentru a prelua conducerea grupului PNL din Senat, au declarat surse din partid, dar aceasta este la primul mandat, ceea ce nu ar fi în avantajul grupului PNL din Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *