Skip to content
Politică

Turcan o scutură pe Săftoiu: Eu le răspund doar colegilor preocupați de a da soluții

Botosaneanul.ro

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, nu stă la colţ şi îi dă replica Adrianei Săftoiu, în urma unor declarații destul de vehemente făcute de fostul prim-vicepreședinte al PNL.

„Eu răspund public doar colegilor care sunt preocupaţi fie pentru a da soluţii pentru politica publică a PNL, fie pentru a sancţiona PSD pentru mizeriile zilnice pe care le oferă românilor. Facem o sinteză a acestor activităţi politice, încadrăm persoanele şi apoi o să putem vedea dacă merită să răspund public sau să nu răspund public. În cazul de faţă, nu răspund public”, a declarat Raluca Turcan, potrivit Adevarul.

Aceste declaraţii au venit în contextul în care Adriana Săftoiu, deputat PNL a criticat atitudinea preşedintelui interimar referitoare la absenţa anumitor membrii PNL de la şedinţa comisiei juridice din Senat.

„Să te plângi de absenţa unui membru PNL în şedinţa Comisiei juridice de la Senat şi să explici ceva despre un blat cu PSD… e de râs, mai ales când persoana care se revoltă e aproape absentă din comisia din care face parte. Absenţa persoanei înseamnă blat cu PSD?“, a întrebat, ironic, Adriana Săftoiu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

 

1 comentariu la “Turcan o scutură pe Săftoiu: Eu le răspund doar colegilor preocupați de a da soluții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *