PSnews

Ultima Oră

Turcan pune la zid PSD: Să o lase mai moale cu teoria conspirației

Botosaneanul.ro

PNL a sesizat, luni, Curtea Constituțională a României (CCR) cu privire la legea privind completarea articolului 9 din Legea 96 privind Statutul deputaților și senatorilor.

Președintele interimar Raluca Turcan a declarat că a depus în cursul zilei de azi o contestație la CCR cu privire la modificarea Statutului senatorilor și deputaților.

Cel mai probabil mâine vom depune și celelalte două sesizări cu privire la modificarea regulamentului Camerei și modificarea regulamentului comun. Pentru modificarea Statutului senatorilor și deputaților aveam termene constituționale de contestare la CCR. În privința regulamentului, practic, nu avem rezerva timpului, așadar am luat-o treptat ca aceste modificări să fie făcute temeinic”, a anunțat Turcan, după ședința Biroului Politic Național al partidului.

Liderul PNL a răspuns și afirmațiilor social-democraților conform cărora liberalii o apără pe Laura Codruța Kovesi, procurorul-șef al DNA, potrivit Agerpres

„Cei de la PSD săracii fac orice în acest moment întrucât economia se duce direct în râpă, pentru că nu pot să facă față cheltuielilor la care s-au angajat și, practic, marile proiecte marca PSD așteptate pe bună dreptate de cetățeni întârzie să apară. Așadar, marea lor realizare a fost economie praf și proiecte sociale amânate, eventual mutate în brațele viitoarei guvernări. Așadar, ar trebui să o lase mai moale cu teoria conspirației. S-a dovedit în ultima perioadă că PNL a reacționat ferm, constructiv și pe fond”, a mai adăugat Raluca Turcan.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi