Turcan: Rezultatele ACCES 2023, program anual destinat finanțarii proiectelor culturale

Turcan
Sursa foto: media.pnl.ro

Raluca Turcan, ministra Culturii, a anunțat publicarea rezultatelor programului ACCES 2023. Programul este derulat anual de Ministerul Culturii și este destinat finanțarii proiectelor în diverse domenii culturale.

Raluca Turcan: „Anul acesta, am decis să alocăm resursele programului ACCES pentru a sprijini și promova cultura scrisă, recunoscând, astfel, importanța acesteia în dezvoltarea și valorificarea potențialului cultural și creativ existent la nivel național”.

„Sunt bucuroasă să anunț finanțarea a 10 proiecte culturale, din 33 depuse, cu o valoare totală a finanțării de 491.207,80 lei. Proiectele sunt disponibile aici”, a spus liberala, citată de media.pnl.ro

„Programul ACCES, inițiat în anul 2016, continuă să reprezinte un angajament solid al instituției noastre pentru promovarea inovației și diversității în peisajul cultural contemporan al României”, a transmis Raluca Turcan.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL