Skip to content
Politică

Turcan, semnal de alarmă după anunțul lui Grindeanu: Pericolul nu a trecut!

http://www.turnulsfatului.ro

Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat sâmbătă, după anunțul premierului referitor la abrogarea OUG privind modificarea Codurilor penale, că „pericolul nu a trecut complet” și că este nevoie de anumite „clarificări” și „asigurări publice”.

Ea a mai spus că oamenii „de bună-credință” trebuie „să rămână vigilenți”.

CITIȚI ȘI: Strada a ÎNVINS! Grindeanu VA ABROGA ordonanța!

”Este un pas important înainte.

Considerăm că ar fi utile o serie de clarificări, care să dea încredere că domnii Dragnea, Grindeanu și Tăriceanu au pus capăt definitiv încercărilor de a salva protejații politici.
Este nevoie de asigurări publice și este nevoie de renunțarea la toate încercările de a lovi în DNA sau în alte instituții cu responsabilități în lupta anti-corupție.
Am văzut în aceste zile tendința naturală a PSD și ALDE spre abuz, spre o guvernare în interesul unui cerc restrâns de persoane cu protecție politică.
Considerăm că pericolul nu a trecut complet. Ar fi o crimă ca România să se întoarcă la arbitrariul legal din anii 90. Oamenii de bună credință trebuie să rămână vigilenți.
Tratamentul egal în fața legii este cel mai puternic element de coeziune internă pentru statele democratice.
În aceste zile, mesajul oamenilor a fost foarte clar. Românii vor o guvernare europeană, vor decizii în interesul celor mulți”, a declarat Turcan, pe Facebook.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *