Skip to content
Politică

Turcan stă cu ochii pe premierul Grindeanu: Avem nevoie de un guvern competent

hotinfo.ro

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a anunțat că liberalii stau cu ochii pe premierul Sorin Grindeanu, care trebuie să prezinte lista cu viitorii miniștri.

De asemenea, Turcan a precizat că România are nevoie de un guvern competent, care să guverneze în interes public „și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea”.

„Prin lista guvernului vom vedea autonomia și buna credință a prim-ministrului desemnat. Așteptăm cu maxim interes lista guvernului, sperăm să avem ca miniștri oameni cu o activitate cunoscută și feriți de suspiciuni.

Principala responsabilitate a PSD este să vină cu o echipă care să guverneze în interes public și nu în interesul personal al lui Liviu Dragnea. România are nevoie de un guvern competent, european, cu viziune și ferit de orice fel de vulnerabilități. De asemenea, vrem ca noul guvern să respecte angajamentele externe ale României și să consolideze cooperarea cu partenerii și aliații.
PSD și-a abandonat deja prevederi importante din programul de guvernare. La dezbaterile din parlament vom arăta din nou frauda de încredere făcută de acest partid la alegerile din 11 Decembrie”, a scris Turcan pe Facebook.

1 comentariu la “Turcan stă cu ochii pe premierul Grindeanu: Avem nevoie de un guvern competent

  1. Fuziunea a doua partide cu ideologii diferite este o problema de care trebuie sa se ocupe specialisti in domeniu. S-a vazut ce inseamna sa pui in conducere oameni care nu au habar de politica.Dupa dna Gorghiu sa o alegi pe Turcan sa-si dea cu parerea, inseamna sa sari din lac in put.Daca vor sa se desfiinteze pot sa o faca fara sa fie ridicoli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *