Skip to content
Politică

Turcan tună și fulgeră: Guvernul lui Dragnea, palmă dată poporului!

qmagazine.ro

Președintele interimar al PNL Raluca Turcan a avut, miercuri, un discurs tăios în plenul reunit al Parlamentului, după audierile miniștrilor din guvernul Grindeanu.

Ea a subliniat că miniștrii PSD și ALDE sunt o „palmă dată poporului român”, atrăgând atenția că acest guvern nu este al României, ci doar al lui Liviu Dragnea.

„Componenta acestui guvern sustinut de PSD, ALDE si UDMR este o palma data poporului roman. Multi oameni de buna-credinta au dat crezare. PSD isi arata adevarata fata, sfidatoare. (…) Guvernul e o feuda a unui conducator care abuzeaza de incredere. Printr-un periplu nesfarsit la televiziuni ca sa vedem ca membrii guvernului sunt de fapt interpusi si Dragnea transmite printr-un plic deciziile pe care treuie sa le ia. La 10 ani de la aderarea la Uniunea Europena, asta e tot ce poate oferi PSD. Astazi românii primesc viziunea de tip feudal a lui Dragnea. PNL considera ca Romania a depasit de mult acest tip de guvernare. Dar PSD are o incapacitate cronica de a guverna in tip european. Oamenii cauta eficienta si responsabilitate in guvernare, iar ei voteaza partide pentru exercitatrea puterii in mod legitim si transparent. Nimeni nu a votat ca PSD, ALDE si UDMR sa faca amnistia coruptiilor. Un guvern trebuie sa fie al unei tari. Acest guvern nu poate fi un guvern al Romaniei, ci doar al lui Dragnea. PNL nu va vota acest guvern despre care credem ca va avea viata scurta, dupa cum viata scurta va avea si imaginea cosmeticizata a PSD. 

(…)

Prezenta domnului Melescanu este sfidatoare si reprezinta o palma data poporului roman. Ne-am lamurit si asupra drepturilor fundamnetale ale cetatenilor. (…) Unde e interesul public in numirea lui Melescanu? Unde e interesul personal al lui Tariceanu? Peste tot”, a declarat Raluca Turcan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *