Skip to content
Politică

DEZVĂLUIRI Ce îl leagă pe Turcescu de Elena Băsescu și de alți lideri PDL, PNL și PSD. DOCUMENT

După ce Robert Turcescu a dezvăluit că a fost ofițer sub acoperire, noi detalii despre acesta ies la iveală. Într-o postare pe pagina sa de facebook, jurnalistul de invenstigații Ovidiu Zară a prezentat o document care atestă că Robert Turcescu a fost coleg cu Elena Băsescu și alți fruntași PDL, dar și PNL sau PSD, în cadrul unor cursuri la Colegiul Național de Apărare.

”În 13 august 1992, fostul premier Theodor Stolojan, a emis o Hotarare de Guvern privind organizarea si functionarea Colegiului National de Aparare in cadrul Academiei de Inalte Studii Militare. Potrivit legii, la cursurile CNA, care dureaza o jumatate de an, se pot inscrie „personalitati civile si militare, absolventi ai institutelor de invatamant superior civil sau militar, care se ocupa ori pot ocupa, in perspectiva, functii de conducere si decizie in domeniile politicii de securitate si aparare nationala”. Din 2006 insa, cand Teodor Atanasiu era ministrul Apararii la CNA s-a mai infiintat un „curs de inalt nivel” de trei saptamani, denumit „Securitate si Bună Guvernare”, pentru care se plateste (450 RON). Cursul – care e mai degraba o „scoala de vara” care … „da bine la CV – se adreseaza „personalitatilor militare si civile (ministri, secretari de stat, deputati, senatori, prefecti, ambasadori, directori de mari companii)” si este „concentrat pe o tematica specifica de mare actualitate pentru Romania”, explică jurnalistul.

”In mod surprinzator, printre absolventii seriei a IX-a a acestui „curs de nivel inalt” (3-21 mai 2010), s-a numarat „ziaristul” Robert Turcescu. El i-a avut colegi pe Daniela Andreescu (fosta sefa SGG), Aurel Teodorescu (sot al Danielei Andreescu), Mihai Atanasoaei (fost prefect al Capitalei), Petre Toba (seful Politiei Romane), Ilie Botos (fost procuror general si sef al Directiei de Informatii Militare din MApN), parlamentarii Dan Liga, George Ionescu, Virgil Pop (arestat cand si-a luat mandatul de deputat), Dan Morega, Cezar Magureanu (senatorul „Butoane” de la Giurgiu), Elena Basescu si Razvan Serban Mustea (ex-ministru in Guvernul Boc si nas de cununie al lui EBA).
Culmea este ca dupa absolvirea respectivului „curs de nivel inalt” Turcescu a ajuns profesor invitat in cadrul CNA! Ce il recomanda? Vocea si …talentul actoricesc!”, precizează Ovidiu Zară.

În documentul de mai jos apar toți liderii politici care au fost colegi cu Robert Turcescu în cadrul Colegiului Național de Apărare. Printre aceștia, îi regăsim și pe Adrian Țuțuianu, șeful CJ Dâmbovița, Ionut Stroe, deputat PNL sau Lucian Isar, consultant economic apropiat de PNL.

colegiul de aparare

3 comentarii la “DEZVĂLUIRI Ce îl leagă pe Turcescu de Elena Băsescu și de alți lideri PDL, PNL și PSD. DOCUMENT

  1. Lista mai indica niste strucruri subtereane. De exemplu, al doilea din ultima coloana, Postolachi Florin, era la acea data unul dintre deputatii PDL de Brasov. Postolachi este cel mai mare tradator al idealurilor de libertate si prosperitate ale romanilor, pentru ca este si era si in timpul votarii taierilor de pensii, indemnizatii, salarii si sporuri presedinte al Asociatiei 15 Noiembrie, a muncitorilor care au facut revolta din 1987. Acest revoltat pentru o intarziere de trei zile a salariilor la fabrica de autocamioane, dupa ce patria recunoscatoare i-a acordat, lui si tovarasilor lui, o indemnizatie ca recunostinta, s-a intors impostriva romanilor si a votat impotriva lor. Mai mult decat atat, Postolachi le-a taiat indemnizatiile si revolutionarilor, cei care i-a eliberat de prin deportari in decembrie 1989 si care, din 2004 i-a primit in legea lor, Legea Recunostintei. Practic, acest tradator mximus al simbolului libertatii care este Brasovul, si-a bagat oamenii in legea revolutionarilor, dupa care i-a scos pe revolutionari din ea.
    Sunt sigur ca a profitat de prezenta lui Turcescu pentru a-l starni si mai mult impotriva revolutionarilor, alaturi de EBA, Botis, Morar si nu in ultimul rand Magureanu, al carui tata i-a fost (ce minune!) coordonator al lucrarii de diploma. Poate nu stiati ca Postolachi a facut, taras, grapis, Dreptul. Ce a invatat acolo, coordonat de don` Profesor (Magureanu), se vede, a invatat cum sa-i nedreptateasca pe oamenii simpli din tara care-i rasfata pe politicieni si pe cei slugarnici cu ei, cum sunt fostii revoltati din Brasov, cei care au luptat pentru adevar si dreptate candva. Se pare ca degeaba pentru constiinta lor de acum.

  2. Spune cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti. Toata aceasta gasca este legata de dorinta de a profita. Profit din orice, cu orice pret. Azi te laud, maine daca interesul o cere, te umplu de noroi. Sau ma tavalesc chiar eu in noroi, dupa caz si fara remuscari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *