Skip to content
Politică

Turcescu anunță un cutremur pe piața politică: Iohannis OUT! Cine îl poate înlocui în cursa prezidențială

Prin intermediul unei postări pe o pagină de socializare, jurnalistul B1, Robert Turcescu a dezvăluit un scenariu apocaliptic pentru ACL și Klaus Iohannis.

Acesta precizează următoarele:

”Pariul meu. Si rog sa se consemneze!

Jhn are probleme si iese din scena prezidentialelor. Alianta cauta candidat de sustinut. Asta daca nu-l inlocuieste pe ultima suta de metri. Oricum ar fi, omul e out. Daca e out inainte de depunerea listelor intra in scena o lista de prezidentiabili. Va conta cine are semnaturile strinse pentru ca termenul va fi scurt. Variante: Mlsc, Trcn, Prd, Ung sau, cine stie, poate chiar Mcv ori, putin probabil, Udr. 

Daca „problemele” lui Jhn sint dezvaluite dupa depunerea candidaturilor iese haos si fiecare e liber sa sustina pe cine vrea. Care cu Trcn, care cu Mlsc, care cu Mcv, care cu Udr, ba chiar cu Pnt. Intr-un fel, poate e mai bine, se separa apele. Ce nu stie nimeni inca este cum va arata finalul: iese sau nu Pnt? Aceasta-i intrebarea!
Tine cineva pariul?”, transmite Robert Turcescu.

După ce a dezvăluit acest scenariu, Turcescu a continuat și explică ce se va întâmpla în cazul în care cei doi principali competitori pentru Cotroceni, Iohannis sau Ponta, sunt prezidențiabili ofițeri acoperiți.

”Îmi mentin pariul anterior, dar zic: Ponta sau Johannis? Nu presedinte, ci 007. Unul sau amindoi? Daca e doar unul, celalalt ajunge presedinte. Daca sint amindoi apare varianta Melescanu. Cu George Maior prim-ministru”, a mai precizat jurnalistul B1.

1 comentariu la “Turcescu anunță un cutremur pe piața politică: Iohannis OUT! Cine îl poate înlocui în cursa prezidențială

  1. Scenariile facute la CURSUL SCURT– pot scoate la iveala din neatentie–gunoiul de sub pres .Avalansa mascarilor aruncata in spatiul public are un scop precis—cine castiga ? Cel care joaca cinstit .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *