Skip to content
Politică

Turcescu anunță APOCALIPSA pentru România: Ăștia nenorocesc țara!

curierlocal.ro

În urma unei ședințe a Comitetului Executiv din PSD, care a avut loc marți seară, s-a stabilit ca următorii propuși pentru Ministerul Dezvoltării, respectiv cel al Transporturilor, să fie Răzvan Cuc, care a mai ocupat acest post în Guvernul Grindeanu și Daniel Suciu, liderul grupului PSD din Camera Deputaților.

Deputatul PMP Robert Turcescu nu vede cu ochi buni aceste numiri. Concre: întrebat ce motive ar avea Klaus Iohannis să respingă noile propuneri pentru ministere, acesta a declarat pentru PSNews că:

”Nenumărate. Domnul Cuc, când a fost dat jos de la Transporturi pentru că însăși pesediștii recunoșteau că este un incompetent, ce-a făcut domnul Cuc? S-a dat de trei ori peste cap în această perioadă de 1 an de zile și a devenit un profesionist? Să înțelegem că a dormit cu cartea sub pernă? A învățat manualul micului ministru de Transporturi? Nu cred că se va întâmpla așa ceva.” a spus fostul jurnalist.

Turcescu este de părere că președintele Iohannis trebuie să aibă o atitudine mai vehementă, să acționeze mai mult și îl critică pe acesta pentru absența din Ședința de Guvern de marți, când s-au adoptat cele două OUG-uri pe Justiție:

”Eu aș vrea să spun că domnul Iohannis trebuie să se trezească urgent pe mai multe planuri, nu doar în legătură cu această chestiune legată de miniștri. Să se trezească și în legătură cu masacrarea legilor justiției în această nouă Ordonanță de Urgență și să declanșeze și referendumul pentru Justiție, pentru că mie mi se pare în acest moment că România nu mai are președinte, are un personaj care doarme-n izmene și în cizme la Cotroceni în vreme ce Dragnea și ai lui schilodesc România. Iohannis are motive nu să lupte la baionetă, ci cu tancul dacă se poate în momentul de față împotriva lui Dragnea și a Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Ăștia nenorocesc țara! Nu poți să asiști pasiv ca președinte la un astfel de asalt sau să postezi din când în când pe Facebook sau să fii sibilinic așa, din când în când în ieșirile tale publice, vorbind despre nevoia de a te opune acestei ciume roșii. Un președinte trebuie și poate să facă mult mai mult. 

Am o singură întrebare: unde a fost ieri când, în Ședința de Guvern, se dădeau aceste nenorocite de Ordonanțe de Urgență? ” a adăugat el.

Deputatul îl critică și pe Daniel Suciu, spunând că este complet necalificat, singurele sale calități fiind supunerea totală față de președintele PSD Liviu Dragnea:

”Problema cu domnul Suciu e că domnia sa nu știu ce pregătire are să ocupe poziția de ministru al Dezvoltării. Dvs știți cumva care sunt studiile domnului Suciu care îl califică pentru această poziție? Sau, ca în filmele cu Brigada Diverse, îl recomandă vocea și talentul: vocea care-l lingușește pe Dragnea și talentul de a-i pupa tălpile, pentru că este liderul grupului parlamentar din Camera Deputaților. Domnul Suciu nu va fi altceva, precum domnul Cuc, decât un umil trimis al lui Dragnea pe scaunul de ministru al Dezvoltării. De altfel, observați că, începând cu Viorica Dăncilă și până la miniștrii importanți din cabinetul Dăncilă sunt niște personaje așezate pe scaune doar să-i țină locul cald lui Dragnea. El conduce toate aceste ministere: și al Transporturilor, și al Dezvoltării și, evident, tot el stă pe scaunul de Prim-Ministru.” a încheiat Turcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *