Skip to content
Politică

Turcescu aruncă bomba în PSD. Cine va candida la șefia partidului- surse

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, jurnalistul Robert Turcescu a făcut o dezvăluire privind viitorul PSD.

Astfel, Robert Turcescu afirmă că actualul comisar european Corin Crețu va candida la șefia PSD.

„Surse: Corina Cretu va candida pentru functia de presedinte al PSD la viitorul congres al partidului. Poate aflam ceva detalii diseara, in emisiunea „100%”, Nasul TV, ora 20.00. Invitat: europarlamentarul PSD Catalin Ivan”, scrie Turcescu pe pagina sa de Fcebook.

Chiar purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, în cadrul unui interviu acordat PSnews.ro în urmă cu câteva luni a declarat că  „e doar o chestiune de timp până când PSD va fi condus de o femeie”.

„R: Știm faptul că nu puteți vorbi despre cine ar putea fi viitorul președinte al PSD. Dar ne puteți descrie cum ar trebui să fie viitorul președinte al PSD? Care sunt condițiile sine qua non pe care viitorul președinte al PSD trebuie să le aibă? Putem vorbi de o femeie?

Gabriela Firea: Președintele oricărui partid trebuie să aibă în primul rând calități de lider. Să-i poată determina pe oameni să i se alăture și să le ofere proiecte care să-i mobilizeze. Specificul PSD, vorbim aici de cel mai mare partid al României, presupune în plus față de calitățile generale și abilitatea de armoniza curentele de opinie care apar inerent în jurul liderilor cu personalitate puternică. Ori în PSD întotdeauna au fost mulți lideri puternici, iar președintele trebuie să aibă abilitatea de a-i ține pe toți la aceeași masă. În măsura în care o femeie își poate asuma aceste provocări, de ce nu? Să nu uităm că Partidul Social Democrat a făcut cele mai mari progrese pe linia egalității de șanse în politică. Avem 5 vicepreședinți la nivel național din rândurile organizației de femei, avem miniștri, parlamentari, europarlamentari și, iată, un comisar european. E doar o chestiune de timp până când PSD va fi condus de o femeie”, spunea la începutul lunii octombrie Gabriela Firea în cadrul unui interviu PSnews.ro. 

1 comentariu la “Turcescu aruncă bomba în PSD. Cine va candida la șefia partidului- surse

  1. TURCESCU–merge mai departe–noul film de animatie . Daca-i urmaresti spovedania ( labe 1 ) simti incarcatura mistica . Daca citesti ce spune parintele Paisie Aghioritul– # Vine urgia ! Romani paziti-va . Nerozia a intrecut limitele . Totul va deveni un spital de nebuni . # Mai ca inclin sa-i dau dreptate PARINTELUI .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *