Skip to content
Politică

Turcescu, despre planurile de viitor și posibilitatea unui șantaj

Jurnalistul Robert Turcescu a făcut o nouă declarație de presă, a treia, după ce a făcut public faptul că ar fi ofițer acoperi.

Turcescu a vorbit despre planurile de viitor.

”Am dat jos un rucsac cu pietre din spate. Mi-am luat o pauza și mă bucur de acest lucru. Nu am dispărut. Sunați dacă sunt acasă răspund, dacă nu sunt acasă mă așteptați. Sunt cele mai frumoase zile, după nașterea copilului meu. Sper sa fie așa in continuare. Sunt liniștit. Este dreptul fiecăruia să mă judece. Nu mă bucur de bucuria celor care sunt de partea mea. Vreau să existe un judecător drept. Dacă s-a sesizat Parchetul General ma voi supune tuturor lucrurilor privind procedura. Dumnezeu rade de noi când ne facem planuri. Deocamdată voi aduna strugurii ca incep sa cadă boabele. Acum aștept o decizie din partea unui judecător”, a spus Turcescu într-un interviu acordat B1TV.

Turcescu a fost întrebat dacă este vorba de vreun șantaj.

”Asta cred ei. E dreptul lor. Îi respect”, a conchis Turcescu.

1 comentariu la “Turcescu, despre planurile de viitor și posibilitatea unui șantaj

  1. ASTAZI ai vorbit tu in fata unui reporter si mi-am adus aminte de o descriere facuta tie de MAESTRU– da ION CRISTOIU cand punea la indoiala capacitatile tale intelectuale si facea referire la un CURS SCURT . Asa am inteles ca LABE 1 vorbea altcineva–asa zisul ACOPERIT—SLUGA CARE VREA SA ACOPERE UN SISTEM–

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *