Skip to content
Politică

Turcescu, mesaj fără înconjur în disputa Corbu-Carmen Dan: E mai mult decât o urgență! EXCLUSIV

Sursa foto: Inquamphotos.com

Prim-procurorul Parchetului Militar Ionel Corbu a declarat marţi că niciun procuror militar nu a fost în Piaţa Victoriei în timpul intervenţiei jandarmilor de vineri seară, când au avut loc violenţe, contrazicând-o astfel pe ministrul de Interne Carmen Dan, care afirmase că intervenţia s-a desfăşurat sub supravegherea unui procuror militar, care s-a aflat în Piaţă.

În acest context, deputatul Partidului Mișcarea Populară (PMP), Robert Turcescu, a oferit declarații pentru PSnews.ro referitoare la disputa dintre Ionel Corbu și Carmen Dan.

Turcescu o atacă virulent pe Carmen Dan spunând că „o femeie cu un mai mare tupeu în a minți și mai ales în a mistifica realitatea mi-a fost rar să văd la conducerea unui minister în România”.

Mai mult, fostul jurnalist cere demiterea Ministrului de Interne, Carmen Dan, despre care spune că e vinovată pentru evenimentele violente petrecute la protestul diasporei de pe 10 august.

În încheiere, deputatul afirmă că acordă credit procurorilor militari al căror cuvânt „este mai presus decât minciunile rostite de gureșa doamnă ministru de la Videle”.

„Pe Carmen Dan nu o cred nici dacă ar spune că ziua are 24 de ore. O femeie cu un mai mare tupeu în a minți și mai ales în a mistifica realitatea mi-a fost rar să văd la conducerea unui minister în România. 

Doamna Carmen Dan poartă responsabilitatea imensă, aș spune chiar cvasitotală, pentru tot ceea ce s-a întâmplat în Piața Victoriei în zilele în care Jandarmeria a intrat în forță în protestatari. 

Este mai mult decât o urgență demiterea lui Carmen Dan din funcția de Ministru de Interne și cred că un Guvern fie el și atât de iresponsabil cum este Guvernul Dăncilă nu mai poate continua să țină acest personaj în fruntea unui minister atât de important cum este cel de la interne. 

Cred cu tărie procurorii militari în această dispută. Onoarea militară este mai presus decât minciunile rostite de gureșa doamnă ministru de la Videle”, a declarat Robert Turcescu pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *