Skip to content
Politică

Turcescu, nouă ipoteză incediară despre eliminarea lui Iohannis

Jurnalistul b1, Robert Turcescu, lansează o nouă teorie despre ieșirea din cursa prezidențială a lui Klaus Iohannis.

Acesta precizează prin intermediul unei postări pe blogul personal că ”PDL va forta schimbarea lui Klaus Iohannis. Eventual il va impinge pe Emil Boc drept candidat sau pe Catalin Predoiu. Liberalii ar putea contraataca in contextul nou-format cu readucerea lui Antonescu sau cu sprijin pentru Tariceanu la presedintie. Daca decid sa ramina cu Iohannis candidat, ACL se fac tandari chiar inainte de alegeri sau imediat dupa”, condiția fiind ca Vasile Blaga să înțeleagă situația.

”Daca nu intervin “accidente” de parcurs ale candidatului Ponta, probabil ca va fi viitorul presedinte al Romaniei. Mai are de rezolvat insa o problema: renunta sau nu renunta la guvernarea alaturi de UDMR? Daca n-o face, e fariseu, asa ca, fie va fi obligat s-o faca, fie va pierde tot. Daca o face va avea Presedintia, dar nu va mai avea guvernarea”, explică Turcescu.

Cu privire la ce surprize ar putea urma pe scena politică în contextul alegerilor prezidențiale, jurnalistul b1 precizează că ” Melescanu isi anunta luni candidatura la presedintie.”

”Cum am pariat acum multe zile, Johannis va fi cel cu “probleme”. Spionul”, mai Pionii mici, gen William Brinza sau Gheorghe Dinu sint de “sacrificiu”, pastrati pentru cazul in care Traian Basescu decide inca o data sa ia asupra lui “blamul” public de a fi facut prea mare tam-tam pe chestiunea ” ofiterului acoperit”, mai adaugă Turcescu.

1 comentariu la “Turcescu, nouă ipoteză incediară despre eliminarea lui Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *