Skip to content
Politică

Turcescu: Ponta nu mai poate miza pe PRU și victimizare! EXCLUSIV

revistatango.ro
" "

Președintele organizației din București a PMP, Robert Turcescu, a oferit, marți, pentru PSnews.ro, o declarație în care a arătat cum fostul premier Victor Ponta nu mai poate miza pe PRU și pe strategia de victimizare în perspectiva alegerilor parlamentare.

„Cred că dezvoltarea acestui dosar, prin apariția unor noi detalii, va avea efecte asupra unei părți a electoratului, care era hotărâtă să îl urmeze pe Victor Ponta, în condițiile în care acesta s-ar fi dus către proiectul PRU. În fapt, din punctul meu de vedere, cred că este mai degrabă un dosar care afectează, în acest moment, foarte puternic, proiectul PRU, în care s-a înscris deja domnul Sebastian Ghiță și știți foarte bine că urma, teoretic, să apară și domnul Victor Ponta”, ne-a spus Turcescu.

" "
" "

În schimb – a arătat PMP-istul – electoratul PSD nu va fi afectat de cea mai recentă speță penală de la DNA care îl vizează pe Victor Ponta.

„Pentru electoratul PSD, însă, nu cred că apariția acestui dosar în prag de campanie electorală, după cum și vizitele la DNA ale domnului Dragnea sau ale altor lideri PSD mai produc vreun efect. Cei care îi votează, în general, pe liderii PSD cu probleme penale, din nefericire, îi vor vota în continuare”, a afirmat Robert Turcescu.

Nu în ultimul rând, vicepreședintele PMP de la nivel național a ținut să contrazică ideea potrivit căreia Victor Ponta ar putea juca și de această dată cartea victimizării în fața electoratului.

„Cred că victimizarea funcționează, în general, la un prim dosar. După al doilea deja, după al treilea dosar, lucrurile nu mai funcționează în maniera victimizării. Or, domnul Victor Ponta nu se află la prima vizită a DNA și nu se află la primul dosar și nu se află la primul semn de întrebare în legătură cu problemele pe care le-a avut în perioada în care a fost prim-ministru. Așa că strategia victimizării nu merge, mai ales că, din câte văd eu, ea ar trebui să fie însoțită de declarații în acest sens ale liderilor PSD; or, domnul Liviu Dragnea pare destul de rezervat când vine vorba să se victimizeze în legătură cu dosarele pe care le are la DNA. Și, dacă o astfel de strategie, de victimizare, nu este însoțită de suportul liderului partidului, e cam complicat de pus în operă. Așa că nu cred că vom avea o strategie de victimizare”, a încheiat Turcescu.

1 comentariu la “Turcescu: Ponta nu mai poate miza pe PRU și victimizare! EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *