Skip to content
Politică

Turcescu pune pe jar PSD-iştii. Cine ar putea intra în echipa lui Dragnea

Jurnalistul Robert pune pe jar membrii Partidului Social Democrat. Cine ar putea intra în echipa lui Liviu Dragnea, actualul preşedinte interimar al PSD.

Într-un status postat, miercuri, pe Facebook, ziaristul susţine că surpriza pentru Congresul PSD de pe 18 octombrie este sociologul Vasile Dâncu, directorul institutului de sondaje IRES şi fost senator social-democrat între 2004 şi 2008.

„Surpriza Congresului PSD este Dâncu. Care va fi, probabil, mîna dreaptă a lui Dragnea. Asta după nişte negocieri intense care au luat în calcul inclusiv varianta unei condamnări a lui Dragnea. Şi mai e ceva: Dragnea ar vrea să fie prim-ministru, iar soarta lui Ponta la Palatul Victoria atîrnă de un fir de păr. Dacă Iohannis face anunţul că va desemna un premier tot din coaliţia PSD-UNPR în condiţiile în care Ponta zboară, Dragnea e pregătit să-i ia locul. Dar dacă nu-l vrea Iohannis pe Dragnea sau păţeşte băiatul de la Teleorman ceva, PSD vine cu varianta Dâncu. Oricum, ideea e simplă: atenţie la Vasile Sebastian Dâncu!” este mesajul lui Turcescu.

Vasile Dâncu este, alături de fostul ministru Ioan Rus, unul dintre exponenţii aşa-numitului „Grup de la Cluj” din PSD, criticat în presă pentru că, de-a lungul anilor, ar fi făcut blat cu PDL şi cu Traian Băsescu. Şi Liviu Dragnea este criticat, de câteva luni încoace, pentru discursul lui împăciuitor la adresa opoziţiei.

" "

3 comentarii la “Turcescu pune pe jar PSD-iştii. Cine ar putea intra în echipa lui Dragnea

  1. daca s-au tampit PSDistii si vrea sa-i conduca serviciile si sa satisfaca toate dorintele fostilor PDListi, nu trebuie decat sa se incurce cu TRADATORUL Dancu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *