Turişti, unii dintre ei cu copii, blocaţi pe Aeroportul din Iaşi de peste 24 de ore

Sursa foto- x

Aproximativ 160 de pasageri, între care şi mai mulţi copii, sunt blocaţi pe Aeroportul din Iaşi de peste 24 de ore, după ce avionul cu care urmau să zboare către Sharm El Sheikh nu a mai ajuns, marţi, din Egipt la Iaşi. De asemenea, peste 150 de turişti români sunt blocaţi pe aeroportul egiptean.

Cursa aeriană de la Sharm El Sheikh către Iaşi este operată de o firmă egipteană, iar marţi, din motive necunoscute, zborul nu a mai ajuns la Iaşi.

Avionul urma să aducă la Iaşi turişti români care şi-au încheiat sejurul în Egipt, iar de la Iaşi urmau să fie îmbarcaţi alţi turişti către staţiunea egipteană.

De peste 24 de ore, mai mulţi pasageri aşteaptă pe Aeroportul din Iaşi, aceştia precizând că iniţial li s-a comunicat că aeronava va avea întârziere.

Oamenii şi-au cumpărat pachetele de vacanţă de la o firmă de turism din Iaşi.

Potrivit pasagerilor, firma respectivă nu le-a oferit marţi explicaţii clare privind ora decolării.

Reprezentanţii aeroportului ieşean susţin că pasagerilor aflaţi pe Aeroportul din Iaşi li s-a oferit cazare din partea organizatorilor sejurului, dar că unii turişti au preferat să rămână în terminal.

Ultima informaţie primită de turişti este că zborul către Sharm El Sheikh ar urma să decoleze de pe aeroportul ieşean în cursul serii de miercuri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: