Skip to content
Sport

Turneul Campioanelor, marcat de accidentări: Bianca Andreescu se retrage înainte de ultimul meci din grupă

Bianca Andreescu (#4 WTA) s-a retras înaintea ultimei etape a Grupei Violet de la Turneul Campioanelor, astfel că va fi înlocuită de Sofia Kenin (#12 WTA).

„Am efectuat un control medical la genunchi, joi, după meciul de aseară, şi din păcate rezultatul a arată că sunt nevoită să mă retrag”, a declarat Bianca Andreescu, potrivit WTA Insider, citat de b1.ro

Bianca Andreescu a acuzat dureri încă din timpul duelului cu Simona Halep. Chiar și așa, ea a forțat și a intrat și în meciul cu Pliskova, când a fost nevoită să abandoneze după ce pierduse primul set. În cele din urmă, canadiana de origine română a decis să meargă acasă mai devreme decât era planificat, motiv pentru care va fi înlocuită de Sofia Kenin.

WTA Finals Shenzen 2019 este marcat de retrageri, având în vedere că Bianca Andreescu nu este prima care părăsește prematur turneul celor mai în formă opt tenismene din lume. Fostul lider mondial Naomi Osaka a plecat și ea acasă, după prima partidă, și a fost înlocuită de Kiki Bertens, care, la rândul ei, a abandonat și ea în timpul ultimului meci din Grupa Roșie, cu Belinda Bencic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *