VIDEO Tuţă: Oamenii erau în secţiile de vot în nişte încăperi fără aer condiţionat, fără apă, fără mâncare

Sursa foto: Inquam Photos / Nichita Cojocea


George Tuţă a afirmat că Primăria Sectorului 1 a avut responsabilitatea exclusivă de a asigura transportul oamenilor din secţiile de vot la Biroul Electoral, fiindcă Biroul Electoral a dat o hotărâre prin care a solicitat autorităţilor locale, adică primarului Clotilde Armand, să asigure acest lucru.

„Am văzut cu toţii, ieri, linia de microbuze uriaşă care aştepta aici, iar oamenii, pe de altă parte, erau în secţiile de vot în nişte încăperi fără aer condiţionat, fără apă, fără mâncare. Asta a fost atitudinea doamnei Armand pentru tergiversarea procesului de votare”, a mai precizat liberalul.

„Primăria a avut responsabilitatea exclusivă de a asigura transportul oamenilor din secţiile de vot la Biroul Electoral. Biroul Electoral a dat această hotărâre prin care a cerut autorităţii locale, în speţă, primăria doamnei Armand să asigure acest lucru. Am văzut cu toţii, ieri, linia de microbuze uriaşă care aştepta aici, iar oamenii, pe de altă parte, erau în secţiile de vot în nişte încăperi fără aer condiţionat, fără apă, fără mâncare. Asta a fost atitudinea doamnei Armand pentru tergiversarea procesului de votare.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: