Skip to content
Politică

Țuțuianu a făcut anunțul: A. Oprea a fost suspendat din PSD!

cronica-gaestiului.ro

Sâmbătă, intr-o declaratie de presa, presedintele PSD Dambovita, senatorul Adrian Tutuianu a făcut anunțul potrivit căruia presedintele Consiliului Judetean (CJ) Dambovita, Alexandru Oprea, a fost suspendat din calitatea de membru al PSD.

Mai mult, Tutuianu a declarat că deși a fost suspendat din calitatea de membru, Oprea va avea in continuare sustinerea politica a partidului si isi va pastra functia administrativa, potrivit News.ro.

Oprea este acuzat ca a adus prejudicii de imagine organizatiei judetene a PSD cand si-a dat demisia din functia de secretar general al PSD Dambovita. Acest lucru s-a intamplat cu o saptamana in urma, fara ca Oprea sa precizeze care sunt motivele demisiei.
”S-a hotarat, prin vot secret, in conditiile prevazute de Statutul Partidului Social Democrat, conform art. 31, pct. 5, suspendarea domnului Oprea Alexandru, pe o perioada de 12 luni, din calitatea de membru al partidului. Facem precizarea ca sanctiunea aplicata este cea mai drastica inainte de aceea a excluderii din partid si ca membrii Biroului Permanent Judetean au considerat sa aplice gradual aceste sanctiuni in raport de gravitatea abaterilor constatate”, a spus liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *