Skip to content
Politică

Țuțuianu aruncă bomba: Angajaţi de la o firmă, obligaţi să meargă la protest!

propolitica.ro

Adrian Țuțuianu, senator PSD şi şef al Comisiei SRI, joi, la Târgoviște, a făcut o declarație neașteptată: angajații unei firme i-au spus că au fost obligați să meargă la protest.

”Astăzi am avut trei oameni de la Dărmănești, care lucrează la Yazaki și mi-au spus că dacă este nevoie vor veni și dau și declarații la instituțiile statului că au fost obligați să meargă la protest”, a afirmat senatorul social-democrat, citat de Agerpres.

Mai mult, acesta s-a referit și la declarațiile anterioare făcute pe această temă, subliniind că ”nu este împotriva multinaționalelor”.

”Am avut anumite elemente care privesc firmele, am spus public. Unii m-au înjurat, au spus că sunt împotriva multinaționalelor. Nu sunt deloc împotrivă”, a spus Țuțuianu.

Parlamentarul a mai făcut o referire la multinaționale, vorbind despre impozitele plătite de aceste mari companii în comparație cu ce plătesc IMM-urile.

”Sunt publice cifrele, multinaționalele produc cam 80% din cifra de afaceri și plătesc cam 3 miliarde de euro profit, ceilalți, întreprinderi mici și mijlocii produc 20% din cifra de afaceri și plătesc 56 de miliarde de euro impozite”, a declarat Adrian Țuțuianu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *