Skip to content
Politică

Țuțuianu dă cărțile pe față cu privire la un eveniment ce a făcut deliciul presei EXCLUSIV

incomod-media.ro

Vicepreședintele PSD Adrian Țuțuianu a acordat luni o declarație pentru PSnews.ro, în care a dat cărțile pe față cu privire la un eveniment ce a făcut deliciul presei în ultimele zile.

VEDEȚI ȘI: Caz unic: un primar din Dâmbovița și-a acordat singur distincția de cetățean de onoare

Așa cum puteți citi în linkul de mai sus, este vorba despre primarul Ion Dicu din comuna dâmbovițeană Pietroșița, care s-a făcut singur cetățean de onoare al localității. Alte două persoane care au primit distincția au fost senatorul Adrian Țuțuianu și tenorul Florin Georgescu.

În acest context, PSnews.ro a luat legătura luni cu Țuțuianu, pentru a afla și alte detalii, dincolo de cheia ironică în care o mare partea a presei centrale a tratat evenimentul. Deși a refuzat să comenteze faptul că edilul și-a acordat sieși distincția, parlamentarul a vorbit despre propriul caz, arătând contribuțiile pe care le-a avut de-a lungul timpului la dezvoltarea comunei Pietroșița.

„Sigur că putem trata lucrurile într-o manieră serioasă, dar le putem trata și într-o manieră superficială, de bășcălie. Este decizia Consiliului Local din localitate, pe care n-o pot comenta eu. Așa au decis dânșii – așa s-a făcut.

Este un regulament la fiecare consiliu local, care spune că persoanele care au avut o contribuție deosebită la dezvoltarea economică și socială a localității, cele care sunt personalități marcante ale științei, artei culturii pot primi titlul de cetățean de onoare. Eu din 2012 până astăzi i-am sprijinit pe oamenii ăia să-și facă drumurile, apă (suntem cu proiectul de canalizare în curs), cămin cultural (prin Compania Națională de Investiții), casă de cultură, sală de sport – lucruri de genul ăsta. Și oamenii au considerat că este util să-mi acorde o asemenea distincție. Iar tenorului Florin Georgescu, pentru că fiind originar din Pietroșița, locuiește acum la Pietroșița și este un personaj cu o anvergură nu doar națională, ci internațională”, a declarat președintele PSD Dâmbovița pentru PSnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *