Skip to content
Politică

Țuțuianu devoalează culisele propriei maziliri. A fost sau nu puci anti-Dragnea?

Senatorul PSD de Dâmbovița Adrian Țuțuianu devoalează culisele propriei maziliri din fruntea Ministerului Apărării Naționale. A existat sau nu un puci în PSD împotriva lui Liviu Dragnea?

Fostul ministru al Apărării Naționale a vorbit miercuri după-amiază la Antena 3 despre plecarea lui de la MApN și momentele care au condus la aceasta.

„Bani existau, dar trebuia rectificare. (Vedeți că astăzi s-a făcut.) Ca urmare, mi s-a spus că nu există o soluție legală și se va face transferul la rectificare”, a afirmat Țuțuianu.

Întrebat dacă l-a lucrat cineva din PSD, ex-guvernantul a negat, cum de altfel a negat și ipoteza unui puci anti-Dragnea.

„Nu m-a lucrat nimeni; comunicatul a fost într-o formulă foarte tehnică – a fost transmis și la Guvern. Am avut în acea zi mai multe întâlniri, din oră în oră, nu am fost foarte atent la ce se întâmplă. Când am fost căutat de primul-ministru, am avut o întâlnire la Guvern (era și ministrul Mișa). Eu nu am luat decizia să plătesc la data de 15, am menținut acest sistem de plată. Drepturile de hrană cred că ar trebui plătite la jumătatea intervalului, această normă reprezintă pentru unii cam jumătate din venituri, de aceea era important să fie primită în timp util. Premierul mi-a reproșat că nu i-am dat un telefon să îl informez, sincer nu credeam că poate fi o problemă de demisie sau problemă pentru Guvern. Mi-a sugerat că dacă nu plec, va trebui să mă demită. Mi-am scris demisia, am lăsat-o și am plecat. Acesta este tot episodul”, a explicat Adrian Țuțuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *