Skip to content
Politică

Țuțuianu: Pro România discută cu ”personalități importante” pentru o candidatură la Primăria București. Ultima variantă pentru primărie e Victor Ponta

Inquam Photos / George Calin

Adrian Țuțuianu, vicepreședinte Pro România, a anunțat că negocierile cu PSD pentru o candidatură comună la alegerile locale din București nu s-au materializat, iar Pro România va avea propriul candidat.

El a anunțat că partidul negociază cu ”personalități importante”, iar în cazul în care discuțiile nu se materializează, Victor Ponta va fi ultima soluție.

Cred că vom avea o soluție foarte bună, discutăm cu personalități importante. Ultima variantă e Victor Ponta, candidatura sa la Primăria București va crea un avantaj extraordinar partidului. Majoritatea din partid credem că intrarea lui Ponta va fi benefică pentru partid, dacă nu găsim o personalitate foarte cunoscută care să aducă un scor cu două cifre. Ținta la locale în București e de 15%. Victor Ponta a spus că dacă va fi nevoie și nu găsim o soluție, își va asuma o candidatură”, a declarat Țuțuianu, potrivit G4media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *