Skip to content
Politică

Țuțuianu, reacție la scandalul momentului: Există riscul ca PSD să piardă şi guvernarea

constanta.press

În contextul declarației făcute de premierul Mihai Tudose conform căreia „nu se află într-un moment fericit” al relației sale cu Liviu Dragnea, respectiv a reiterării faptului că va cere plecarea din Guvern a cinci membri ai cabinetului său, fostul ministru al Apărării Adrian Țuțuianu, iese la liman și își exprimă poziția.

Adrian Țuțuianu vorbește despre faptul că „există riscul ca PSD să piardă și guvernarea”, iar că singura soluție este compromisul.

Există riscul ca PSD să piardă şi guvernarea, compromisul este soluţia. (…) Trebuie să aleg soluţia care ţine cont de interesele partidului, care sunt să guverneze şi să termine disputele interne”, a spus Adrian Ţuţuianu într-o intervenție telefonică la Antena 3, potrivit dcnews.ro.

Oamenii care ne-au votat sunt extrem de neliniştiţi şi dezamăgiţi de modul în care este realizată guvernarea. Trebuie să punem capăt acestor dispute, cred că trebuie să dăm forţă suficientă primului ministru să conducă acest Guvern, asta nu înseamnă lipsa controlului partidului asupra Guvernului, trebuie să dăm şansa celor pe care i-am nominalizat în funcţii de responsabilitate ministerială să pună în aplicare un program”, a declarat Ţuţuianu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *