Skip to content
Magazin

Twitter blochează aplicaţiile terţe

news.ro

Alternativele la aplicaţia oficială de Twitter au fost blocate în mod oficial, după ce compania şi-a actualizat regulile care privesc soluţiile terţe care au acces la API-ul platformei.

Twitter şi-a actualizat politica privind aplicaţiile terţe, unde scrie acum că API-ul reţelei sociale nu poate fi folosit pentru a crea produse care înlocuiesc aplicaţiile oficiale dezvoltate de companie.

Practic, prin această modificare, sunt blocaţi toţii clienţii terţi de Twitter, precum TweetBot, Twitterific, Talon, Fenice şi toate celelalte aplicaţii care reprezentau alternative la aplicaţia oficială.

Twitter şi-a actualizat regulamentul la mai multe zile după ce mai multe aplicaţii terţe au încetat să funcţioneze, fără vreo explicaţie oficială din partea companiei.

Decizia a atras numeroase critici atât din partea dezvoltatorilor, cât şi din partea numeroşilor utilizatori care, nemulţumiţi de funcţionalitatea aplicaţiei oficiale, au ales să folosească una din alternative.

Pe de altă parte, cu aplicaţia oficială rămasă singura soluţie de accesare a reţelei sociale, Twitter se asigură că reclamele pe care le vinde sunt văzute de utilizatori, reclame ce nu erau afişate în aplicaţiile terţe, informează news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *