Skip to content
Magazin

Twitter suspendă din nou contul lui Kanye West pentru încălcarea regulilor platformei de socializare

chicago.suntimes.com

Twitter Inc a suspendat din nou vineri contul lui Kanye West, la doar două luni după ce contul rapperului a fost redeschis, întrucât tweet-urile sale au încălcat regulile platformei de socializare, informează Reuters.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, care s-a declarat un absolutist al libertăţii de exprimare, a salutat în octombrie revenirea pe platforma de socializare a rapperului, care şi-a schimbat numele în Ye.

În cel mai recent tweet publicat joi, Musk a spus ”Am făcut tot ce ţine de mine. Şi cu toate acestea, a violat din nou politica noastră împotriva incitării la violenţă. Contul va fi suspendat”.

Joi seară, Twitter a restricţionat totodată unul dintre tweet-urile lui Ye. Contul rapperului a fost suspendat la o oră după ce Musk a răspuns unui utilizator al platformei care a scris ”Elon, te rog repară-l pe Kanye”.

Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări de a comenta informaţia, informează agerpres.ro.

Twitter restabilise contul rapperului înainte de preluarea Twitter de către Musk în urma unei tranzacţii de 44 de miliarde de dolari. Cu toate acestea, antreprenorul a clarificat ulterior că nu a avut nicio contribuţie la readucerea lui Ye pe Twitter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *