Skip to content
Politică

Tzancos Barna nu se teme de moţiunea simplă la adresa sa: La cât de disperat este pentru procente în sondaje USR-ul, mă mir că a venit abia acum moţiunea

Inquam Photos / Raul Stef

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat luni seara că, la cât de disperat este pentru procente în sondaje USR-ul, se miră că a venit abia acum moţiunea şi a precizat că în afară de Dumnezeu, nu îi este teamă de nimeni.

”La cât de disperat este pentru procente în sondaje, USR-ul, mă mir că a venit abia acum moţiunea, e un domeniu drag USR-ului, eram sigur ca va veni mai devreme sau mai târziu o moţiune”, a spus ministrul Mediului la Profit TV despre anunţul lui Cătălin Drulă privind depunerea moţiunii împotriva sa.

Despre criticile care i se aduc, ministrul a arătat că legat de problema de la Timiş şi Caraş, acolo este vorba de o problemă bicefală. ”La un moment dat am primit informaţii de la ambele persoane care sunt acum anchetate sau verificate, într-un control dispus de mine, este vorba de fostul şef l Gărzii Forestiere din Timişoara şi de fostul şef al Direcţiei Silvice din Caraş Severin. Ei se acuză reciproc şi atunci când am dispus controlul, i-am revocat pe amândoi”, a spus ministrul, adăugând că a promovat un director din Garda Forestieră Timişoara, deci nu a venit nimeni din afară, nici de la partid.

”Am cerut un singur lucru, rezultate şi controale, în momentul de faţă, comparând datele în comparaţie cu anul trecut (.. este exact dublu. În momentul de faţă, se fac mai mutle controale, se dau mai multe amenzi şi mai multe confiscări de lemne”, a menţionat Tanczos Barna, citat de News.ro.

Despre anchetă, ministrul mediului a afirmat că aşteaptă rezultatele controlului cerut de el, pentru că ”acuzaţiile sunt extrem de dure la adresa ambelor persoane”. ”În cazul în care se confirmă acuzaţiile reciproce, amândoi vor fi audiaţi de instituţiile de anchetă penală”, a mai arătat Barna, afirmând că nu i-ar fi destituit da ă acuzaţiile nu sunt grave.

Despre moţiunea simplă a USR, Tanczos Barna a spus. ”Mi-e teamă de Dumnezeu, în afară de Dumnezeu, nu mi-e teamă de nimeni”.

USR a transmis, luni, că ministrul ”Tanczos Barna a executat, în cel mai evident stil mafiot, iarăşi vorbim de o execuţie în stil mafiot, a îndrăznit un inspector şef al Gărzii de Mediu Timişoara să deranjeze interesele PSD şi PNL pentru mafia lemnului şi a fost demis”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *