Skip to content
Politică Puterea Știrilor Video

Lista PSD pentru Bruxelles ar putea fi modificată. Victor Negrescu: Au fost mai mulți colegi care au vorbit despre asta

Featured Video Play Icon

Fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, invitat în studioul „Puterea Știrilor”, a vorbit despre strategia partidului, după rezultatul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Amintim că PSD s-a clasat pe locul 2 la alegerile europarlamentare cu un scor de 22,89 %, după PNL, care a obținut 26,89%.

Astfel, Victor Negrescu a confirmat informația potrivit căreia mai mulți lideri PSD încearcă să o convingă pe Viorica Dăncilă, președinte interimar al PSD după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare, să elimine de pe lista pentru Parlamentul European mai mulți candidați.

Acesta a susținut că, la nivelul PSD, mai multe voci au susținut o evaluare a candidaților PSD la PE, înainte de a fi validați, idee despre care Negrescu afirmă că este ”extrem de interesantă”.

„La nivelul PSD au fost mai mulți colegi care au vorbit despre nevoia de a evalua acești candidați înainte de a-i valida. O idee extrem de interesantă. Trebuie să recunoaștem că o parte dintre ei s-au implicat mai mult, o parte s-a implicat mai puțin. Este interesantă această idee, pentru că trebuie să ne asigurăm că PSD se poate baza pe 8 europarlamentari, poate 9, în viitorul legislativ european.

Avem câteva zile până când putem adopta lista finală. Sper ca această evaluare să se facă și, în final, cei care vor decide să își asume că avem acești 8 europarlamentari și că ei vor face ce trebuie pentru PSD”, a declarat Victor Negrescu, la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *