Skip to content
Societate

Uber despre OUG aprobată de Guvern: Vom continua să operăm ca și până acum

Compania de ridesharing Uber a anunţat, vineri, că OUG aprobată de Guvern nu aduce nicio schimbare pentru companie, aceasta urmând să opereze ca până acum.

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, în debutul şedinţei de Guvern, că se aprobă, prin ordonanţă de urgenţă, unele modificări solicitate de patronatele din transporturi.

Compania a transmis că acest OUG nu schimbă situaţia companiei în România.

”Ordonanţa de azi nu schimbă cu nimic lucrurile pentru Uber în România – vom continua să operăm ca până acum. Mai mult, Guvernul şi-a exprimat clar intenţia de a reglementa sectorul de ridesharing printr-o ordonanţă separată, în săptămânile următoare. Apreciem angajamentul Guvernului de a grăbi adoptarea unei legislaţii moderne pentru a răspunde nevoilor pasagerilor şi şoferilor din România”, au transmis reprezentanţii Uber România.

Ordonanţa de urgenţă, care ar putea afecta serviciile de ridesharing, intră în vigoare după 60 de zile de la adoptarea sa, timp în care Guvernul a spus că intenţionează să treacă un alt OUG pentru a reglementa sectorul de ridesharing, scrie news.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *