Skip to content
Politică

UDMR, dispus să cedeze funcţia de prefect de Cluj. Ce ar vrea partidul condus de Kelemen Hunor în schimb

Inquam Photos/Raul Stef
" "

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a anunţat că formaţiunea sa este dispusă să cedeze liberalilor postul de prefect de Cluj, dar vrea la schimb un post similar, fiind avansată ideea funcţiei de prefect în Bihor.

„Se poate schimba prefectul de Cluj cu cel de Bihor. Pentru noi nu era Clujul prima opţiune dar asta a ieşit în urma negocierilor. Se poate schimba prefectură cu prefectură, Bihorul cu Clujul, asta este singura posibilitate”, a spus Kelemen”, a declarat Kelemen Hunor pentru Cluj24.ro.

" "
" "

Referitor la discuţiile între conducerea centrală a liberalilor şi PNL Cluj, Kelemen Hunor a subliniat că e o problemă internă a PNL cea legată de postul de prefect de la Cluj.

Liderul UDMR a explicat modul cum au decurs negocierile şi că liberalii au fost cei care şi-au ales singurii funcţia. „Prima noastră opţiune de prefect a fost Bihorul. Relaţia noastră cu PNL la Cluj este una veche, încercată, când PSD a dorit să mergem cu ei la Cluj am refuzat şi am mers cu PNL.  Relaţia noastră este mai importantă decât poziţia de prefect dar în acest moment aceasta ne revine nouă. Că nu a ales PNL Clujul, eu nu am ce face. Se poate schimba cu Bihorul”, a afirmat Kelemen Hunor

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *