Skip to content
Politică

Udrea, acuzații extrem de dure la adresa lui Ponta

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, l-a atacat vineri extrem de dur pe Victor Ponta, pe tema legată de războiul declarațiilor în ceea ce privește subiectul familiei și a vieții private.

„Domnul Ponta a avut o strategie proastă, pentru care cred că va pierde foarte mult, aceea de a-și ataca contracandidații pe motive ce țin de viața privată.

Consider că este deplasat să ataci un candidat pentru faptul că nu are copii, că, până la urmă, nimeni nu știe de ce cineva are sau nu copii. Să găsești acest argument murdar pentru a ataca un contracandidat arată până unde duce Victor Ponta lupta politică și cât este de disperat să câștige electorat din orice. Ar folosi orice armă, chiar dacă este una mizerabilă, împotriva contracandidaților”, a acuzat vineri șefa PMP.

Elena Udrea a făcut vineri o baie de mulțime în județul Olt și de asemenea a participat la cea de-a XX-a ediție a Festivalului de Umor „Oltenii și restu’ lumii” din Slatina.

3 comentarii la “Udrea, acuzații extrem de dure la adresa lui Ponta

  1. Urmarin emisiunea cu MAESTRUL—E—U–se agata de un subiect fals .V PONTA a vorbit despre FAMILIE—-nu ca nefericitul personaj care considera COPII o INVESTITIE—acelasi individ care a participat la tranzactionare de copii .Doamna ar trebui sa fie putin mai atenta decat atatarea batranilor slabi de inima .—Ingerul familiei este FEMEIA. MAMA .SOTIE, SORA . femeia este mangaierea vietii , blandetea sentimentelor .

  2. nici strategia domnului Ponta nici a dumneavoastra nu functioneaza!!! sunteti de ceva timp in politica si numele dumneavoastra tot nu.mi spune nimic!! domnul Melescanu mi se pare cel mai capabil si cel mai potrivit dintre toti cei ce si.au depus candidatura!! restul..pierdere de timp

  3. tocmai dumnevoastra v-ati gasit sa vorbiti despre „a face orice pentru un vot”? ma amuzati! pentru a castiga aceste alegeri nu cred ca e nevoie de vreo strategie, ci de votul poporului, care sper sa se trezeasca curand la realitate sa vada cine este cel mai bun candidat!! mult succes domnule profesor Melescanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *