Skip to content
Politică

Udrea, acuzații grave. Se pregătește marea fraudă a alegerilor?

Președintele PMP Elena Udrea a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partidele se pregătesc de fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale.

În contextul subiectului privind audierile din Dosarul Referendumului, Udrea a declarat că toate mijloace de transport pentru persoane sunt contractate pentru următoarele două weekenduri.

„Vă dați seama, dacă toate marile companii de mijloace de transport pentru persoane sunt contractate fix pentru aceste două weekenduri că se pregătește o mare fraudă”, a spus Udrea.

”Constat declarații ale liderilor PSD și PNL identice. Consideră că dosarul fraudei la referendum nu trebuie să continue. Ei cred că justiția trebuie să se facă când e în avantajul lor. În cazul PSD și PNL există tentația de a frauda votul”, a spus Udrea.

”Acest moment în dosarul fraudei la referendum este important ca semnal pentru cei care se pregătesc să fraudeze și alegerile din 2 și 16 nov 2014”, a precizat ea.

”Au fost închiriate toate autobuzele și microbuzele pentru data de 2 și 6 noiembrie. Asta arată că se pregătesc două weekenduri de masiv turism electoral. Vom urmări ceea ce se întâmplă și pregătirle care se fac. Vom devoala fraudarea alegerilor pe care doresc să o pună în practică”, a susținut președintele PMP.

3 comentarii la “Udrea, acuzații grave. Se pregătește marea fraudă a alegerilor?

  1. tocmai dumneavoastra vorbiti de frauda????deja se zvoneste cat o sa o platiti pentru un vot asa ca mai bine va abtineti de la comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *