Skip to content
Politică

Udrea, acuzații grave. Se pregătește marea fraudă a alegerilor?

Președintele PMP Elena Udrea a declarat în cadrul unei conferințe de presă că partidele se pregătesc de fraudarea masivă a alegerilor prezidențiale.

În contextul subiectului privind audierile din Dosarul Referendumului, Udrea a declarat că toate mijloace de transport pentru persoane sunt contractate pentru următoarele două weekenduri.

" "

„Vă dați seama, dacă toate marile companii de mijloace de transport pentru persoane sunt contractate fix pentru aceste două weekenduri că se pregătește o mare fraudă”, a spus Udrea.

”Constat declarații ale liderilor PSD și PNL identice. Consideră că dosarul fraudei la referendum nu trebuie să continue. Ei cred că justiția trebuie să se facă când e în avantajul lor. În cazul PSD și PNL există tentația de a frauda votul”, a spus Udrea.

”Acest moment în dosarul fraudei la referendum este important ca semnal pentru cei care se pregătesc să fraudeze și alegerile din 2 și 16 nov 2014”, a precizat ea.

”Au fost închiriate toate autobuzele și microbuzele pentru data de 2 și 6 noiembrie. Asta arată că se pregătesc două weekenduri de masiv turism electoral. Vom urmări ceea ce se întâmplă și pregătirle care se fac. Vom devoala fraudarea alegerilor pe care doresc să o pună în practică”, a susținut președintele PMP.

" "

3 comentarii la “Udrea, acuzații grave. Se pregătește marea fraudă a alegerilor?

  1. tocmai dumneavoastra vorbiti de frauda????deja se zvoneste cat o sa o platiti pentru un vot asa ca mai bine va abtineti de la comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *