Skip to content
Politică

Udrea ameninta cu dezvaluiri-cheie in „cel mai controversat” dosar: „Cei care doresc sa stie adevarul…”

In ultimul mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, fosta sefa a PMP, Elena Udrea ameninta cu dezvaluiri-cheie in „cel mai controversat si mediatizat dosar”.

„De mai bine de un an, se dezbat in spatiul public acuzatiile care mi s-au adus in dosarul numit pe nedrept pentru marele sportiv, „Gala Bute”, cand in realitate este un dosar centrat pe mine, deci corect ar fi sa se numeasca „Elena Udrea”. Un dosar pornit pe repede inainte in 2 februarie 2015, la trei zile dupa ce am facut celebrele denunturi la adresa domnului Coldea si doamnei Kovesi si, in care s-au formulat impotriva mea nu mai putin de patru cereri de arestare preventiva, intr-un avant nemaintalnit nu in Parlamentul Romaniei, dar nici macar in cel din Congo. Un dosar in care am fost arestata timp de 72 de zile, pentru abuz in serviciu in promovarea Romaniei in cadrul Galei de Box unde a boxat si Lucian Bute si, pentru trei fapte de luare de mita „dovedite” exclusiv!!! cu declaratiile/denunturile celor care au fost prinsi ca au luat bani de la doi oameni de afaceri si care, obligati fiind astfel sa-si recunoasca faptele, au spus ca de fapt mi i-au dat mie. Declaratii care se contrazic flagrant intre ele, iar cine a vazut audierea celor trei, a putut sa constate cat de mincinoase sunt.
Dar, ei au ramas liberi, acum nu au nicio interdictie, in timp ce eu am fost arestata preventiv, in arest la domiciliu iar acum sunt sub control judiciar, cu o multime de restrictii si „vedeta” unui dosar penal.
Cei care doresc sa stie adevarul referitor la cazul acesta, pot asculta maine declaratia mea. Maine dau declaratie in cel mai mediatizat si controversat dosar de dupa Revolutie. Un caz etalon pentru cum se fac astazi dosare in Romania si, care a marcat debutul justitiei „de tip nou”, de tip spectacol cu catuse pentru epurarea clasei politice de politicienii indezirabili, incomozi si care nu pot fi controlati de Sistem”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *