Skip to content
Politică

Udrea, previziune cutremurătoare pentru liderii ACL și implicarea lor în dosare de corupție: ”Vor apărea nume mari. PNL va fi lovit grav”

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a vorbit la Adevărul Live despre implicarea mai multor lideri ACL într-un alt mega-dosar instrumentat de către procurorii DNA chiar în această perioadă și care va fi o adevărată lovitură pentru ACL.

Udrea a precizat tranșant că dosarul EADS va lovi puternic în PNL, dar și pe alți lideri importanți ai ACL, referindu-se la cei care au ocupat funcții de miniștri în perioada în care a fost derulat contractul cu EADS.

”Personal nu știu nimic, eu nu primesc stenograme (n.r.: referindu-se la dosarul EADS). Dar dosarul e dintr-o perioadă în care ministerele erau conduse de oameni de la ACL și ar fi interesant să vedem.

Se presupune, se vorbește că cei de la ACL sunt implicați în acest dosar. Sunt foarte puțini care vorbesc ce se întâmplă cu aceste dosare din justiție pentru că se gândesc ce scheleți au și ei în dulap. Este o liniște suspectă la ACL. Vom vedea nume mari din zona lor (n.r.: referindu-se la ACL) care vor apărea în perioada următoare. Ministerul de Interne este cel care a gestionat contractul EADS. (…) Dosarul EADS va lovi grav PNL”, dezvăluit Elena Udrea într-un interviu acordat Adevarul.ro.

9 comentarii la “Udrea, previziune cutremurătoare pentru liderii ACL și implicarea lor în dosare de corupție: ”Vor apărea nume mari. PNL va fi lovit grav”

  1. toti in afara de tine, elena, sunt lesinati de frica, fie in privinta unui dosar, fie despre o ancheta a DNA !!! Toti (candidatii si aghiotantii lor), mai putin tu, Elena, impreuna cu partidul tau !!!

  2. PNL este partidul ce vine imediat dupa PSL la capitolul „partidul codus de toti spagarii”… cerem sa se faca luminaaaa!!! Iohannis nu reprezinta oricat ar minti el DREAPTA !!! PMP in frunte cu Udrea este dreapta adevarata !!! #UdreaPresedinte

  3. Dar de unde stie madame Udrea ce va urma??? Nu mai stie sa-si tina gura! Nu mai scapam odata de cei doi Basesti (masculinul si femininul)?

  4. Da de unde stii cucoana? Kovesi i-a dat raportul lui Coldea si acesta lui basescu, iar la randul acestuia i-a raportat ”onestei si cinstitei” care nu a trait bine din banii de mita de ALro si Microsoft. ea este o ”nevinovata” nestiutoare, daca un ministru PSD discuta cu un presedinte de CJ este trafic de influenta, daca madam Udrea si Pinalti pun tara la cale e o discutie fireasca intre un ministru si un primar. Aferim justitie….Asta dupa ce madam Kovesi l-a scapat pe Cocos in strainatate sa stearga urmele. Uite ii dau eu un indiciu doamnei Kovesi. cautati toate ONGurile care au tiparit materiale in 2009 pentru Basescu si vedeti cine le-a sponsorizat. s-ar putea sa descoperiti cea mai mareretea de spalare de bani din epoca postdecembrista romaneasca. fiecare banner cu referendumul, dar cu chipul lui basescu pe el, avea pe spatele numele unui ONG, care ar fi fost sponsoerul. Apoi au fost organizate mitinguri de catre unele ONGuri pentru basescu. Toti acesti bani nu au fost pusi in socoteala cheltuielilor de campanie ai lui basescu. prin aceste ONGuri s-au spalat banii negri pentru campania lui basescu, inclusiv ”cumparea” de asa zise materiale promotionale.

  5. Cel m-ai tare mi se pare ca toata lumea il ataca pe Iohannis si in primul rand d-na cocos care joaca cu ponta si foloseste acelasi discurs ca al lui pontache.Altfel cum se explica ca toate site-urile pesediste promoveaza candidatura blondei si tot ce debiteaza ea.POATE TE PUNE PONTA PE TINE PRIM MINISTRU .ASTA E INTELEGEREA .PMP=PSDSI UDREA=PONTA SI TOTUL CA SA-L SCAPATI PE MARINAR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *